Wielerevents

Het organiseren van een wielerevent is een specifiek iets binnen de evenementenbranche. The PEPr Company heeft inmiddels ruim ervaring opgebouwd bij de organisatie van alle soorten wielerevenementen. Niet alleen wielerwedstrijden kunnen worden georganiseerd door The PEPr Company, maar ook clinics, bedrijfstochten of fietstochten met een charitatief doel behoren tot de mogelijkheden.

Events, (mede) georganiseerd door The PEPr Company zijn:

53e Amstel Gold Race

Zondag 15 april 2018 zal voor de 53e keer de Amstel Gold Race verreden worden. Na de eerste editie van 1966 heeft de Amstel Gold Race zich de afgelopen 52 jaren ontwikkeld tot een vaste waarde op de internationale wielerkalender. Een erelijst die namen als Jan Raas, Joop Zoetemelk, Eddy Merckx, Bernard Hinault, Michael Boogerd en Philippe Gilbert bevat, zorgt er met recht voor dat de Amstel Gold Race een klassieker genoemd mag worden.

Inmiddels is de Amstel Gold Race niet meer weg te denken voor menig wielerliefhebber. Het Zuid-Limburgse wielerevenement trekt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers. Maar liefst 65.000 toeschouwers verzamelen zich in de gemeente Valkenburg, voor de beklimming van de Cauberg of de finish van de race.

Daar moet je toch ook bij zijn? www.amstelgoldrace.nl