Werkwijze


The PEPr Company BV is een dienstverlenende onderneming. Het ondersteunen van de klant bij het organiseren van een evenement mag als kernwaarde worden omschreven. Dit ondersteunen kan geheel naar wens van de klant worden ingevuld, waarbij alle denkbare zorgen uit handen genomen kunnen worden.

De wens van de klant kan het organiseren van een geheel evenement zijn. Echter, ook deelprocessen bij de organisatie van een evenement kunnen taken zijn die door The PEPr Company uitgevoerd worden. Onderstaand een willekeurige opsomming van diensten, die aangeboden kunnen worden:

- Opstellen van draaiboeken
- Maken van planning (logistiek, productie, verkoop)
- Begeleiden van drukwerk
- Ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van website en social media
- Deelnemersadministratie, waaronder contact, betalingen, etc.
- Financiële administratie en budgetbewaking
- Bouwen en inrichten van locaties
- Verzorgen van publicitaire en persacties
- Uitvoeren of begeleiden van vergunningentraject

Naast deze diensten zullen er ook producten direct dan wel indirect aangeboden kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de verhuur van materialen.

Missie en visie
The PEPr Company is een betrouwbare professionele onderneming. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten moet voor de werknemers het hoofddoel zijn.
Het sociale contact met de klant staat hoog in het vaandel. The PEPr Company zal zich moeten bewijzen als een professionele en ervaren partner voor iedere willekeurige organisatie. Door ons bezig te houden met de allerkleinste details proberen we de klanten beter van dienst te kunnen zijn. Om dit zo goed mogelijk te verwezenlijken verdiepen we ons in de wensen van de klant.

De werknemers van The PEPr Company weten dat hun taken vooral zijn gericht op het ondersteunen en bijstaan van met name vrijwilligersorganisaties. Daarom wordt er een flexibele houding verwacht, die inspeelt op de wensen van de klant.

Roy Packbier

Jong, gedreven, enthousiast en met een ongekend doorzettingsvermogen om van uw evenement een groot succes te maken. Dat is de beste omschrijving van Roy Packbier, oprichter/eigenaar van The PEPr Company.

Roy is na het behalen van zijn VWO diploma aan de opleiding Bedrijfseconomie begonnen. Deze HBO opleiding heeft hij met succes in 2007 afgerond, waarna hij de evenementenbranche inrolde. Sinds 2007 heeft Roy veel ervaring opgedaan bij de organisatie van evenementen. Aansprekende evenementen waar Roy bij betrokken was, zijn Amstel Gold Race, KNWU NK Wielrennen en UCI Wereldkampioenschappen Limburg 2012.

Inmiddels buiten de wielersport ook de nodige ervaring opgebouwd met organisatie van 70 jaar bevrijding en Beek for Speed.